Oare celulele stem chiar ne pot salva viata ?

Ca viitor parinte, mai ales daca este vorba de prima experienta de acest gen, sentimentul cel mai usor de definitivat din multitudinea de emotii ce te copleseste este cel de responsabilitate. Astfel, din multitudinea de activitati premergatoare nasterii unui copil, dorinta de a face tot ce tine de tine pentru ca acesta sa aiba cea mai buna sansa la sanatate se poate concretiza in moduri nenumarate. Dintre studiile si recomandarile medicilor neonatologi, impreuna cu alaptarea la san, vaccinarea si atentia exclusiva la nevoile copilului, o noua metoda ce pare ca transcende legile naturii isi face din ce in ce mai simtita prezenta printre toti viitorii parinti.

Miracolul celulelor stem
Desi metoda de recoltare a celulelor stem nu mai poate fi considerata de mult o noutate in domeniul medical, faptul ca celulele cele mai potente pot fi recoltate doar la momentul nasterii, din cordonul ombilical, a dat o noua semnificatie acestei proceduri, prin faptul ca este non invaziva, nu prezinta riscuri pentru mama si fat, dar poate face o diferenta esentiala in orice moment din viitor, având potentialul de a salva vieti in eventualitatea decelarii unui numar de maladii severe. Astfel, traind in era vitezei si a accesibiltatii absolute la informatii, poti afla chiar astazi despre importanta celulelor stem, apeland la o sursa sigura, care sa beneficieze de toate sursele necesare unei aprofundari a subiectului.

Stem Sure - cea mai sigura alegere pentru sanatatea familiei tale
Odata cu cererea in continua crestere de a facilita un sistem bine pus la punct, atat pentru recoltarea cat si stocarea celulelor cu pricina, Stem Sure a conceput un numar de pachete ce includ diferite tipuri de servicii pentru care puteti opta, in functie de specificatiile pe care le aveti in vedere. Astfel, pachetul cel mai accesibil este cel Basic, care, desi nu are inclusa in pret optiunea de a recolta celule mezenchimale, se axeaza pe prelevarea celulelor hematopoietice, efectuarea unui numar de analize pentru a decela anumiti compusi moleculari necesari pentru stabilirea unui eventual grad de compatibilitate, precum si transportul probei catre banca de celule. De asemenea, o gama variata de analize este disponibila in cadrul urmatoarelor pachete, acestea fiind formate din procedee de stocare a ADN-ului, testarea HLA de la nou nascut precum si proceduri de asistare la recoltare.
Datorita multitudinii de informatii ce ne coplesesc zi dupa zi in mediul online, este important ca sursa aleasa in procesul de cercetare sa fie eminamente veridica, si sa beneficieze de o gama variata de articole, statistici si rezultate obtinute de pe urma utilizarii acestui procedeu, deoarece cu cat acestea sunt mai bine prezentate, cu atat sansa raspandirii unei informatii ce are potentialului de a salva vieti este mai semnificativa.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu