Elevatorauto.ro te ajuta sa iti deschizi propria afacere

Fiind pasionat de tot ce inseamna mecanica, inca de mic copil, am continuat sa port aceasta pasiune si a adult. In timp, am schimbat machetele de masinute cu masini adevarate si am cumparat si unelte profesionale cu ajutorul carora sa le repar. Recent, am achizitionat un elevator auto, o masina dejantat profesionala si un aparat echilibrat , deoarece toate acestea sunt aparate extrem de solicitate.

Toate aceste investitii au dus la dschiderea unei mici afaceri, care s-a extins si acum ma pot bucura de a avea doua service-uri profesionale auto.

La inceput mi-am amenajat garajul personal si am inceput sa am cunoscuti si prieteni saptamanal pentru a presta servicii. Cand am vazut ca profitul a inceput sa creasca, am luat decizia finala de a-mi deschide propriul service auto. Am comandat si mai multe echipamente de pe Elevatorauto.ro, printre care si un elevator cu doua coloane pentru a facilita procesul de ridicare al autoturismelor de la sol.
Nu cred ca as fi reusit sa imi fac propria afacere fara echipamentele achizitionate de pe Elevatorauto.ro. Am inceput de la zero, asa cum spuneam, dintr-o pasiune a mea pentru masini si acum am unul dintre cele mai cautate service-uri auto din oras.

Consider ca un service care se respecta va incerca mereu sa imbunatateasca serviciile pe care le presteaza, iar clientul ar trebui sa fie pe primul loc.

De fiecare data cand stau de vorba cu prietenii, acestia imi spun ca nu le vine sa creada ca din pasiune am ajuns patronul unui service auto. Inca isi aduc aminte cand le schimbam rotile la mine in curte.
Orice servie auto care se respecta trebuie sa fie echipat de echipamente profesionale pentru a duce munca la bun sfarsit.

Magazinul Elevatorauto.ro este cel mai bun magazin pentru a te aproviziona cu unelte profesionale, deoarece sunt vanzatori autorizati, iar preturile sunt mereu bune.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu