Despre implantul dentar la Stoma Urgent și alte sfaturi utile

În zilele noastre, foarte multe persoane se confruntă cu o multitudine de probleme dentare, începând cu carii, parodontoze sau chiar lipsa dinților. Cu toate acestea, aceleași persoane evită vizitele la stomatolog, fiind speriate, în cele mai multe dintre cazuri, de durerea pe care ar putea-o resimți. Ei bine, noi suntem aici pentru a spulbera acest mit, întrucât, am găsit soluții care vă pot fi de mare ajutor, scăpând complet de durere, așa încât, noile modalități de anesteziere ne permit lucrări de mare complexitate, fără ca pacientul să simtă vreun disconfort.

Prin urmare, dacă aveți probleme de ordin stomatologic, precum lipsa dinților și vreți să vă apucați serios de o lucrare în acest sens, astăzi ne-am propus să vă prezentăm care este costul unui implant dentar și cum anume vă poate ajuta acesta pentru a vă restabili încrederea în sine, dar și a vă recăpăta anumite funcții de bază, precum mestecatul sau însăși vorbirea.

 


Implantul dentar este o soluție la îndemână pentru un zâmbet perfect, pentru sănătatea cavității bucale, dar și pentru echilibrul psihic general.

Posibilitatea de a înlocui dinții lipsă cu proteze care se integrează cu osul reprezintă o dezvoltare tehnică revoluționară capabilă să creeze mai multă încredere pacienților, care, de cele mai multe ori, sunt foarte afectați și se simt de-a dreptul complexați din cauza faptului că nu pot zâmbi sau nu pot mânca așa cum trebuie, având problemele acestea care le dau bătăi de cap.

Cu toate acestea, există o soluție salvatoare, mai ales dacă ținem cont de faptul că, acum, costul unui implant dentar la Stoma Urgent este unul modic, acesta începând de la 1000 de lei. Convenabil, nu-i așa? Ei bine, da, pentru că doar la Stoma Urgent aveți posibilitatea de a vă rezolva o problemă stomatologică cu costuri atât de decente!

Beneficii ale implanturilor dentare pentru pacienții care le aleg:

-       îmbunătățirea calității vieții;

-       aspect extrem de natural și funcție optimă: poți zâmbi, mânca și vorbi calm;

-       îngrijirea dinților adiacenți (nu este necesară pilirea dinților sănătoși);

-       susținerea și păstrarea țesuturilor înconjurătoare (oase și gingii);

-       sprijin solid și sigur al structurii protetice.

Cum se realizează îngrijirea și întreținerea implanturilor dentare?

 

Cu implanturile dentare, igiena bucală zilnică nu este diferită de cea asigurată dinților naturali. Se pot folosi aceleasi instrumente pe care le foloseați cu mare încredere și înainte, însemnând: perii extra-moi sau ață dentară (normală sau superfloss), plus periuță interdentară.

Așa cum deja ați intuit, verificările anuale periodice sunt obligatorii, de la igienist până la medicul stomatolog curant, cel care v-a realizat operația de implant și care v-a prescris tratamentele ulterioare.

 

În concluzie, acum că ați aflat și care este costul unui implant dentar, vă invităm să vă faceți o programare chiar azi, pe www.stoma-urgent.ro!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu