Cine ne ajuta cu halatele medicale personalizate

Intenția inițială a Limarom Medical a fost de a oferi celor cărora le pasă de viața noastră cele mai bune condiții posibile de muncă cu protecție, confort și libertate de mișcare. Odată ce aceste funcții sunt verificate, starea ta de spirit va fi afectată pozitiv, îmbunătățind în același timp performanța la locul de muncă. În acest sens, ne-am concentrat toată energia și resursele pe crearea unei game de îmbrăcăminte medicală care oferă toate aceste beneficii celor care petrec cea mai mare parte a timpului în spital.

Confortul, un aliat important pentru munca spitalicească

Un mediu de lucru care necesită participarea deplină a corpului și a minții necesită cele mai bune condiții posibile. Uniformele care nu răspund nevoilor medicilor devin un adevărat obstacol în îndeplinirea deplină a sarcinilor lor. Din acest punct de vedere, la Limarom Medical ne dorim sa le punem la dispozitie produse care sa le ofere cel mai inalt nivel de confort. Realizate din materiale de înaltă calitate, fluide și standardizate la cerințele exigente ale clienților, acestea permit orice tip de mișcare oferindu-le în același timp toată protecția de care au nevoie. Ca urmare, produsele noastre devin aliați în activitatea lor de zi cu zi, nu bariere în calea misiunii lor.


Produs de înaltă calitate

La fabricarea produselor noastre, de la halate medicale până la uniforme de ambulanță sau ecrane de protecție, folosim doar materiale rezistente, dar și plăcute din punct de vedere estetic, pentru a răspunde tuturor nevoilor purtătorului. Așadar, produsele noastre nu sunt doar practice, ci răspund și nevoilor estetice.

Diversitate la toate nivelurile

Spitalul este văzut în esență ca un mediu monoton, un factor de siluetă, datorită modului în care este proiectat vizual. Având în vedere acest aspect, am vrut să aducem puțină culoare, un gram de pozitivism, într-un mediu dominat de gri. Culoarea joacă un rol important în fiecare dintre viețile noastre, iar prin înlocuirea proactivă a halatului alb clasic cu câteva nuanțe vii, sperăm să creștem buna dispoziție a medicilor și mai ales a pacienților. Pe lângă variațiile de culoare, avem o gamă de stiluri și croieli diferite pentru a se potrivi chiar și celor mai pretențioși medici. Și când vine vorba de mărime, am extins selecția, oferind modele de la XS la XXL.

De aceea, ne dorim ca Limarom Medical sa fie o alternativa viabila care sa realizeze in acelasi produs toate caracteristicile de care medicii au nevoie pentru a-si desfasura activitatea in cel mai bun mod posibil; totul la cel mai bun pret de pe piata, fara adaosuri suplimentare. Pentru halate medicale personalizate merita sa ne bazam pe specialistii de aici!

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu