Lucruri pe care trebuie sa le faceti cand testati un automobil

Asteptati vremea proasta
O zi ploioasa va va spune mai multe despre o masina decat veti afla intr-o dupa-amiaza de vara de 35 de grade. Este viteza cea mai mare a stergatoarelor de parbriz suficienta pentru dvs.? Poate masina sa plece de la stop fara a declansa controlul de tractiune?

Incercati sa conduceti fara agentul de vanzari
Daca puteti, conduceti masina fara vanzator. Poate ca este foarte informat, insa va va distrage. Primele cinci minute sunt momentele in care veti obtine cele mai puternice impresii despre masina. Daca nu puteti conduce fara agentul de vanzari, incercati sa inchiriati masina de la o companie de inchirieri auto. Asa veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a o testa.

Trebuie sa stiti ce vreti
Ce nu v-a placut la ultima masina? Cea noua rezolva aceste probleme? Daca, de exemplu, vechea masina nu a avut incalzitoare de scaune si ati decis ca urmatoarea masina trebuie sa le aiba, nu incercati sa conduceti o masina care nu indeplineste aceste conditii. Test drive-ul are o modalitate de a se transforma in achizitie.

Testati comenzile
Acordati atentie interfetelor - stereo, climat, navigatie. Un ecran touchscreen care se misca greu sau un layout confuz va poate face irascibil pe viitor, mai repede decat credeti.

Fortati motorul
Iesiti pe o autostrada, undeva unde puteti testa toate vitezele masinii. In cazul in care motorul este turbo-incarcat, exista multa intarziere intre momentul in care apasati acceleratia si optiunea turbo isi face treaba? Suna motorul neted sau aspru? Aspru poate echivala cu sport, dar neted poate fi ceea ce cautati.

Acordati atentie sasiului
Cum suna cand treceti niste sine de cale ferata? Cu cat structura se misca mai putin, cu atat este mai bun sistemul de suspensie. Daca o masina noua se chinuie sa treaca peste aceste obstacole, va fi de zece ori mai grav cand va avea 100.000 de km la bord. Deci acordati o atentie deosebita acestor lucruri, pentru a avea o masina rezistenta in timp.

Luati in considerare schimbatorul
Va place? Chiar si pe o masina automata, exista tot felul de machete de schimbatoare - manete, sisteme push-button, mecanice si complet electronice. Ar putea suna stupid, dar unii oameni cauta un schimbator de viteze cu feedback tactil - nu butoane, nu un maner electronic - asa ca luati in considerare acest lucru.
Share:

Un comentariu: