FIFA Soccer 13

Printre cele mai apreciate si mai jucate jocuri de pe piata sunt jocurile sport. Aceste jocuri iti ofera acelasi spirit de competitie si adrenalina ca si sportul real, dar fara a acumula oboseala si intr-un mediu virtual.
Piata de jocuri noi este mereu in cautare de noi tehnologii care sa faca noile intrari pe piata mai atractive si mai usor vandabile. Una dintre aceste tehnologii care a pornit de la jocurile pe consola si s-a extins si la jocurile pe PC este cea HD. Din ce in ce mai multe jocuri online HD isi fac aparitia pe piata, si au ca scop oferirea unei imagini mai clare si a unei experiente de joc mai bune.
Printre jocurile la care aceasta tehnologie a prins cel mai bine se numara si jocurile cu sporturi, si poate unul dintre cele mai asteptate jocuri care acum poate fi jucat si in format HD este FIFA Soccer 13. Acest joc doreste sa surprinda cat mai bine drama si trairile din fotbal. Controlul aspura minigii de catre jucatori este unul aproape perfect . Pasele proaste devin mai greu de controlat dandu-le aparatilor posibilitatea sa intre pe contraatac mult mai usor.
Jocul este unul interactiv care iti permite sa stai conectat cu prietenii sa concurezi contra lor si sa impartasesti cu ei din trairile tale pe teren. Totul este  masurat intr-un mod corect si fairplay pentru toti jucatorii iar provocarea este sa urci cele 100 de nivele, sa deblochezi recompensele si sa te bucuri de trairile live bazate pe jocurile de fotbal din lumea reala. La fel ca si in cazul cluburilor din lumea reala, trebuie sa iti sustii clubul de fotbal impotriva rivalilor,  sa  iti ridici clubul cat mai sus in liga de fotbal si sa eviti retrogradarea.
Pentru pasionatii de fotbal,FIFA Soccer 13 este un joc care neaparat trebuie jucat.
Share: