iUni vă ajută să fiți mai în siguranță în trafic

Doriți să vă cumpărați o cameră auto pentru a vă ajuta să surprindeți anumite momente din trafic ce ar putea face dovada faptului că ați fost păgubit într-o anumită situație? iUni are pentru dumneavoastră modele mai compacte sau mai complexe. Prin urmare, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să alegeți modelele pe care le preferați, în funcție de marca acestor dispozitive.

La ce vă ajută o cameră auto la preț bun de la iUni?

Rolul acestui dispozitiv este de a înregistra permanent tot ce se întâmplă în jurul mașinii dumneavoastră. Pentru a afla mai multe detalii despre camera auto la preț convenabil de la iUni, acest articol este pentru dumneavoastră, așa că, vă invităm să îl parcurgeți până la final. În plus, trebuie menționat că această practică este la fel de foarte avantajoasă pentru șofer, cât și pentru pasageri. În situația în care se întâmplă ceva în jur, cu o cameră auto puteți demonstra ce s-a petrecut de fapt acolo și cine este vinovat pentru eventualele pagube.

Probe valabile în caz de accident

Datorită capacității înregistrării imaginilor ce au loc în trafic, camera poate servi drept probă în cazul unui posibil accident. De asemenea, imaginile înregistrate pot fi folosite și pentru a denunța anumite situații reprobabile la care ați avut parte sau pe care le aveți înregistrate pe camera auto. În ceea ce îi privește pe pasageri, aceasta le oferă mai multă siguranță atunci când se află în mașină cu un șofer pe care nu îl cunosc, așa cum este cazul taximetriștilor. Prin urmare, vorbim despre o serie de avantaje care nu pot fi contestate.

Câte ore de înregistrare pot avea într-o singură utilizare?

Numărul de ore de înregistrare depinde de dimensiunea cardului SD și de calitatea imaginii pe care ați ales-o. În mod normal, atunci când spațiul de stocare al cardului este plin, camera arhivează sau șterge cele mai vechi fișiere, astfel încât să le aveți pe cele mai recente la îndemână.

Distragere de la drum sau o necesitate?

Datele de la camerele de bord eficiente chiar pot furnizoare de dovezi importante în anumite situații. Spre exemplu, șoferii vitezomani sau instigatori de scandal pot fi realmente descurajați atunci când văd că aveți montat un astfel de dispozitiv pe bord. Cu toate acestea, atunci când vă aflați la volan, ar fi indicat să nu acordați o mare însemnătate camerei de bord, tocmai pentru a nu vă distrage de la drum. Dacă știți să valorificați așa cum trebuie funcțiile acestui dispozitiv, veți avea parte de o serie de beneficii absolut utile pentru orice șofer care parcurge zilnic distanțe mai scurte sau mai lungi, iar iUni vă pune la dispoziție mai multe opțiuni din care puteți alege.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu