Tot ce ai vrea să știi despre încălzirea în pardoseală

Alegerea unei metode de încălzire este întotdeauna complicată atunci când construiești o casă, pentru că, practic, nu știți ce trebuie să alegeți. Printre cele mai populare opțiuni se numără chiar încălzirea în pardoseală la un preț convenabil. Trebuie spus că există multe avantaje ale acestei variante. Astfel, încălzirea în pardoseală, fie ea electrică sau nu, va aduce un real confort în viața dumneavoastră. Prin urmare, astăzi vă oferim un articol complet despre acest tip de încălzire ce vă va permite să determinați dacă varianta expusă de noi este o soluție bună pentru casa dumneavoastră.

Denumit încălzire în pardoseală, acest proces este pur și simplu o soluție care are ca scop încălzirea casei în întregime. La acest tip de instalație nu mai este nevoie de calorifere, așa încât conductele sau cablurile pentru încălzirea prin pardoseală la preț bun de la Maricon sunt așezate direct în placă.

Astăzi, există diferite tipuri de încălzire prin pardoseală la preț convenabil, ele fiind potrivite pentru toate variante de energie: electrică, pe gaz, solară etc. Cert este că, soluții sunt multe.

1.       Încălzire electrică în pardoseală - care va consta în așezarea unui cablu de încălzire direct pe placă.

2.       Încălzire hidraulică în pardoseală - care va folosi conducte care vor circula apă caldă sau rece. Acest tip de încălzire prin pardoseală este conectat la o pompă de căldură sau la o centrală. Prin urmare, este compatibil cu majoritatea cazanelor și energiilor.

Încălzirea în pardoseală la preț bun de la Maricon - avantaje

Astăzi, foarte multe locuințe sunt echipate cu acest sistem de încălzire. Motivul acestui succes este că există implică multe avantaje, printre care:

-          Confort: încălzirea prin pardoseală este plăcută la atingere și vă permite să mergeți chiar și desculț prin acasă. De asemenea, încălzește camera uniform.

-          Spațiu: scăpând complet de calorifere, încălzirea prin pardoseală economisește spațiu și este complet invizibilă în casa ta.

-          Igienă: condițiile de întreținerea ale unei podele încălzite sunt nesemnificative (întreținere efectivă se face o dată la trei sau chiar cinci ani). În plus, acest tip de încălzire nu va ridica praf în încăperile casei.

-          Economii de energie: se consideră că încălzirea în pardoseală economisește 15% din energie față de cea standard.

-          Liniște: spre deosebire de unele calorifere sau sisteme de încălzire, acest tip nu emite niciun fel de zgomot.

Dacă v-am convins și sunteți de părere că această opțiune este ideală pentru nevoile dumneavoastră, la Maricon vă așteaptă o multitudine de variante pentru casa dumneavoastră. Puteți alege încălzire prin pardoseală la preț convenabil și ați rezolvat orice problemă legată de spațiu, dar mai ales de confort. Suntem gata să vă oferim consultanța de care aveți nevoie, tocmai în ideea de a lua cea mai bună decizie.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu