Bucura-te de orice sticker personalizat

 Cărțile de vizită sunt unul dintre produsele care ne-au făcut o tipografie de prestigiu în București, iar de când s-a înființat Agrafa Print, suntem doar un departament al unei mari instituții. Astăzi configurăm zeci de opțiuni de cărți de vizită pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștri și, de asemenea, pentru a ne îmbunătăți continuu ofertele, această categorie este încă pe deplin dezvoltată, dar de fapt adaptăm fiecare produs la mărcile cu care lucrăm.

Diverse modele și concepte

Am schițat o gamă foarte largă de șabloane de cărți de vizită și metode de configurare pentru a putea oferi versiuni originale tuturor clienților care aleg să lucreze cu noi pentru a le crea. Investim continuu în tehnologie și mecanisme moderne pentru a ne asigura că nu întâlnim bariere tehnice. În acest fel, garantăm că putem lucra cu orice material, indiferent de duritatea, dimensiunea sau complexitatea modelului, și livrăm o carte de vizită unică. Esti interesat de un sticker personalizat? Alege-l de aici!

 


Avem posibilități nelimitate de producție și creație. De-a lungul timpului am produs tot mai multe variante abstracte unice pe piata din Romania. Așadar, ne lăudăm cu modele sub formă de produse asupra cărora ne atrag atenția, fie că este vorba de carduri de credit, căni de cafea, cutii de lemn, din acest material, cărți de vizită transparente, din metal sau material. textile. Atâta timp cât creativitatea ne duce într-un teritoriu neexplorat, facem tot posibilul să ținem pasul cu ea și în procesul de a realiza acest lucru.

Avantajul suprem al acestor produse autentice este ca vor fi intotdeauna ancora brandului in cauza, fara confuzie, conferind o personalitate unica care se pliaza complet peste personalitatea lui. Ne putem limita insa strict la partea tehnica a produsului in sine, atata timp cat clientul comunica directia de lucru, punandu-ne la dispozitie grafica modelului si imprimeurile pe care le putem implementa in varianta sa de carte de vizita.

Pret imbatabil

Din punct de vedere financiar, ne dorim să ne remarcăm pe piață cu opțiuni și oferte atractive în schimbul unor costuri mai mici. De asemenea, pentru a asigura o cifră de afaceri consistentă, am stabilit un prag minim la care poate fi plasată o comandă, care nu este doar profitabilă. Acest lucru se datorează faptului că cu cât numărul de piese este mai mare, cu atât prețul total este mai mic, o tehnică care aduce beneficii clientului, având în vedere că produse precum cărțile de vizită necesită o cifră de afaceri foarte m
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu