Tipuri de bonusuri din jocurile de noroc online


Jocurile de noroc online au o multime de metode prin care te pot determina sa le joci la nesfarsit. Au un design atractiv, sunt usor de jucat, sunt gandite in asa fel incat sa fie mereu interesante. De fiecare data cand intri pe un site de jocuri de noroc online tip slots, cume si slotscalendar.ro, vei gasi si bonusuri la care poti avea acces in anumite conditii. Bonusurile sunt sume in plus de bani pe care le poti castiga daca ai trecut de anumite etape ale jocului sau ai reusit sa obtii mai multe „linii” castigatoare la rand. Odata ce ai castigat un bonus vei vrea sa ai si alte bonusuri si vei tot juca pana cand atingi altele. Desi sumele de bani castigate sunt mici, recompensa este tot ce ai nevoie ca sa joci iar si iar. E o strategie foare buna cea cu bonusurile acordate, este foarte populara peste tot in lume si aduce castiguri si jucatorilor, si site-urilor online. Sunt foarte multe tipuri de bonusuri pe care site-urile de tipul slotscalendar.ro le pot oferi, nu le vom detalia aici pe toate, in schimb vom discuta despre cele mai importante si mai populare.
Bonusurile de inceput, de primire, la crearea unui cont pe site. Se acorda jucatorilor noi, sunt cele mai populare, peste tot le ai, valoarea lor difera in functie de site-ul pe care intri. Sumele oferite sunt lunare sau numai la inceputul jocurilor. De multe ori sumele sunt impartite in bonusuri procentuale sau bonusuri 100% numite si Match Bonus. La fiecare dolar depus in joc, de exemplu, se primeste alt dolar.
Bonusurile de „reincarcare”. Sunt bonusurile date drept rasplata celor care alimenteaza iarasi contul lor cu bani si continua sa se joace online. De multe ori e 100%, e de tip Match si e dat ori de cate ori realimentezi contul. E si un fel de sistem foarte bine gandit pentru a determina jucatorii sa continue sa isi doreasca sa fie implicati in jocurile online de tip slots.
Bonusurile fara depunere. Sunt un tip special de bonus care nu te obliga sa faci nicio depunere. Se adauga bani in cont, la deschidere, ca sa ai ce cheltui. Nu sunt sume mari, dar e suficient sa ai bani pentru a incerca jocurile de noroc tip slots si a decide daca introduci in joc si sume mai mari.
Bonusurile pentru tipul preferat de plata. Sunt cele primite cand folosesti sistemul de plata pe care jocurile de noroc online sau platforma respectiva pe care sunt gazduite il prefera. Daca folosesti, de exemplu, cardul, ai bonus de 15% din start. E bine sa alegi mereu sistemul de plata preferat de platformele respective ca sa te bucuri de si mai multe bonusuri.
Bonusurile de loialitate. Cum le spune si numele se acorda acelor jucatori care revin pe aceeasi platforma sau in acelasi joc si continua sa joace. Daca joci pe o perioada lunga de timp si tot revii pe site ai sanse sa primesti si mai multe astfel de bonusuri.
Bonusuri pentru depuneri foarte mari. Sunt doar pentru cei care investesc sume foarte mari in jocurile de noroc online, este in jur de 50% si se ofera neconditionat daca suma e suficient de mare.
Bonusurile lunare sau saptamanale. Fac parte din bonusurile de loialitate si ii rasplatesc pe cei care sunt constanti si joaca mereu, revin in acelasi lor vreme de o saptamana sau o luna.
Lista poate fi mult mai lunga, bonusurile pot fi foarte creative, ai bonus si cand „nimeresti” mai multe simboluri de pe alte axe ale masinariei virtuale, de exemplu. Important este sa te bucuri de ele si sa te folosesti de acest sistem de recompense ca sa ai sanse mai mari sa castigi si in viitor.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu