Levis o marca de vis

Blugi Levis este visul oricarui adept al stilului sport si nu exista barbat sau femeie sa nu aiba o pereche de blugi in garderoba. Albastrul lor este inconfundabil. Trebuie sa stiti ca dupa cum albastrul de Voronet este unic in Romania la fel albastrul marca Levis este unic in industria de profil. In afara faptului ca este un albastru fabulos, nici nu iese la spalat, iar materialul este rezistent-rezistent. Tesatura ferma este realizata din cele mai prietenoase materiale, astfel ca pielea purtatorului se simte rasfatata si protejata de ger, in cazul blugilor de toamna-iarna sau de caldura excesiva, cand vorbim de blugii de vara, din material mai subtire.

Cand doresti sa te simti bine si sa iti permiti orice miscare la birou sau pe strada, iei o pereche de blugi, un tricou din bumbac 100% si tenisi adidas de pe Answear de la acelasi distribuitor.
Aceasta incaltaminte sport de calitate este creata sa ofere maxim confort piciorului, dar si sa il protejeze. Cu aceasta tinuta poti iesi si in parc, dar te poti duce si la serviciu fiindca sunt produse fine si scumpe, iar cunoscatorii stiu pretul lor.
Tinerele indragostite de blugii Levis si de tinutele sport isi pot cumpara un costum din magazinul online Answear.ro alcatuit din Levi’s fusta care costa 240 de lei si o geaca aceeasi marca avand pretul de 420 de lei.

Acest compleu poate fi purtat cu un tricou fin alb, turcoaz, dar si in culori mai vii, cum ar fi portocaliu, rosu sau galben. La acesta tinuta merge foarte bine si o camasa sport din bumbac.
Exista posibilitati multiple, iar magazinul de imbracaminte prezentat mai sus inspira clientele sa se imbrace elegant si sa isi aleaga tinute indraznete si potrivite anotimpului si ocaziei.
Pe site sunt si modele de blugi tineresti, prespalati sau rupti, care sunt in voga in acest moment.
Exista mai multe modele de tenisi adidas de pe Answear, unii negri, altii albi la preturi deosebit de avantajoase.

Cu 1000 de lei iti poti comanda chiar in acest moment o tinuta din magazinul prezentat mai sus pe care sa o porti cu drag si in care sa te simti degajata tot timpul.
Fustele feminine pot fi ridicate de rafalele de vant, dar o pereche de blugi sau o fusta din Bugi Levis, dreapta nu iti ofera astfel de accidente neplacute. Am vazut de multe ori pe strada femei cu sacose sau serviete in mana si tinandu-si in acelasi timp fustele sau rochiile sa nu se ridice.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu