"Cursuri dans Bucuresti" sau cautarea care mi-a schimbat viata!

Astazi vom vorbi despre dans si despre cum a devenit nelipsit din rutina unei saptamani obisnuite pentru mine!
    Totul a-nceput cu o introspectie daca vreti, o cautare a sinelui care tindea sa se termine intr-o fundatura sufleteasca daca o putem numi astfel. Cred ca fiecare ajunge intr-un anumit punct al existentei sale, in care intrebarile de genul : „ imi place ceea ce fac?”, „jobul la care merg zilnic este potrivit pentru mine?” sau „ oare care sunt hobby-urile mele , la 30 de ani?”, isi fac simtita prezenta intr-un colt al mintii.
Ei? Cum raspundeti la astfel de intrebari? Nu e usor, pentru ca fiecare avem „ planificat” mai mult sau mai putin un drum in viata , inca din copilarie sau adolescenta! Educatie, cariera, familie si asa mai departe. Lucrurile par foarte bine puse la punct si fiecare dintre noi impacati cu ele, pana la un moment dat can lista incepe parca sa se autoprioritizeze singura, necesitatile primeaza, problemele isi fac loc in viata noastra pe nesimtite... Dragii mei, aceasta etapa se numeste maturizare sau momentul in care realizezi ca o etapa s-a-ncheiat.Dar fiecare sfarsit, inseamna un nou inceput! Nu trebuie decat sa ne largim orizonturile si sa gandim „out of the box”, nu-i asa? Trebuie sa gasim alte si alte interese, alte si alte hobby-uri, alte si alte lucruri care ne fac placere si nu ne lasa fizicul, mentalul si personalitatea sa stagneze sau sa se plafoneze!
Pentru mine, la sugestia  unei prietene, schimbarea a venit odata cu o sugestie: lectiile de dans! O simpla cautare Google: „cursuri dans Bucuresti”, si ecranul s-a preschimbat intr-un ocean de sugestii!
Nu va puteti inchipui cat de mult a insemnat pentru mine aceasta activitate, pe plan psihic si mai ales fizic! De 3 ori pe saptamana , corpul si mintea mea se relaxeaza si se mentin in forma intr-un mod cu totul si cu totul distractiv si solicitant in mod pozitiv! Aveti de ales dintr-o pleiada de scoli de dans , tipuri de dans pentru toate varstele ( se predau pana si cursuri dans copii, aproape la toate scolile de dans din Bucuresti!)
Este foarte important sa cautati cu atentie si sa alegeti un antrenor pe masura! Eu am avut placerea de a lucra cu fondatorul si antrenorul scolii de dans Triumph Dance Academy, Iulian Panait - dansator profesionist, dubu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv!
Incercati si voi! Nu uitati sa zambiti si sa va puneti mereu intrebari!
Share: